Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie

Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie

De Cas Spijkers Academie organiseert 1 februari 2016 een benefiet 10 gangen galadiner ter ere en nagedachtenis van haar beschermheer Cas Spijkers. Een deel van de opbrengst komt ten goede van het Nationaal Fonds tegen Kanker. De CSA doet een gift aan het NFtK omdat men de voedingsaspecten in de kankerbehandeling heel belangrijk vindt.

 

De Cas Spijkers Academie is opgericht door de succesvolle Nederlandse topchef, televisiekok en kookboekenschrijver Cas Spijkers (1946-2011). Hij overleed aan slokdarmkanker.

Het is voor het team en de studenten van de Cas Spijkers Academie een eer, om met dit galadiner zijn opleiding te mogen vormgeven. Daarom presenteren zij met trots dit culinaire evenement om het gedachtegoed van Cas Spijkers en zijn academie te laten voortleven. Het diner bestaat uit een tien-gangen- diner, geserveerd door eindejaars studenten in samenwerking met tien gerenommeerde meesterkoks en sterrenchefs, die in het verleden met Cas Spijkers hebben gewerkt. Dit zijn: Cees Helder, Edwin Kats, Erik de Mönnink, Johan van Groeninge, Marc Smeets, Marcel de Leeuw, Mark Vaessen, Menno Post, Nils Hendrikse, Paul Fagel, Rudolph van Veen en onder voorbehoud Angélique Schmeinck en Jacob Jan Boerma.

 

Benefiet Avond

De prijs is €135,- per persoon voor de compleet verzorgde avond. Tijdens deze avond is een passend live muziekprogramma. De presentatie is in handen van tv-kok Rudolph van Veen. Een alleszins rijk gevulde avond in het teken van Cas Spijkers, zijn culinaire erfenis en de aankomende toptalenten. Van harte aanbevolen!

 

Locatie

Datum: maandag 1 februari
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Reserveren

Voor informatie over reserveringen kunt u contact opnemen met Peggy Werring, management-assistente van het team van de Cas Spijkers Academie, p.werring[at]roc-nijmegen.nl
tel. 024 – 890 4084 (dinsdag, donderdag, vrijdag).